Datorspel

datorspel Här kommer det inom kort att finnas en lista över alla tillgängliga datorspel. Man kommer att kunna sortera listan efter bl a tillverkare, t ex Activision, Blizzard eller Square Enix. Sedan kan man välja att titta på informationssidan för ett enskilt spel och läsa produktinformation, se bilder, samt göra prisjämförelse mellan de olika butiker på nätet som säljer den produkten. Det kommer även att finnas artiklar, blogginlägg, recensioner och filmklipp om spel.

Tanken är att Dator.com på sikt ska bli en av de ledande informationssajterna inom Sverige för allt som har med datorer att göra. Besökare ska även kunna betygsätta olika butiker och datortillbehör, samt deltaga i diskussioner om dem. Om du gillar att spela, så kommer du antagligen också att gilla vår spelavdelning.

Action, äventyr och pusselspel

Alla tänkbara typer av dataspel från de populäraste tillverkarna kommer att listas här. Varje produkt kommer att vara sökbar samt taggad till ett antal kategorier för att underlätta sortering. Du kan även kommentera produkterna och läsa tidigare kundbetyg.© Dator.com